Betaalmethoden

iDEAL (alleen Nederland)

ideal.gifMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van uw bank. Wanneer u toegang hebt tot internetbankieren bij uw bank, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding. Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt u bij uw bank. Voordelen van iDEAL
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is vertrouwd, veilig en net zo gemakkelijk als internetbankieren.
  • U heeft zelf controle en overzicht op de betaling.
  • Uw bestelling kan direct verwerkt worden omdat wij niet hoeven te wachten op de betaling. Wanneer al de door u bestelde producten op voorraad zijn, heeft u uw bestelling de volgende dag vaak al in huis.
  • iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ING Bank, Fortis, Postbank en Rabobank.


REMBOURS ZENDING
Betalen aan de chauffeur/ bezorger van TNT.
Deze levering:
Onder Rembours brengt extra kosten en organisatie met zich mee. Uw bijdrage hiervoor is € 13.50.


Multisafepay

We hebben gekozen voor het veilige gebruik van MultiSafepay fast checkout dit is een betaalmethode waardoor u de keuze krijgt aangeboden tussen iDEAL , Visa/Mastercard , Overboeking. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om met PayPal of TNT rembours te betalen.

MultiSafepay maakt het mogelijk om op een extra veilige manier online betalingen te doen. Dat geeft onze klanten een stukje extra rust en zekerheid.

Om die extra veiligheid te garanderen is het nodig dat u eenmalig een aantal gegevens invoert op de pagina van MultieSafepay. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen beveiligde & vertrouwde bankomgeving, waar u al uw betalingen al doet en gaat u verder met betalen zoals u gewend bent.

Heeft u dit al gedaan op bijv. een andere webpagina, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen maar kunt u inloggen met de reeds bestaande gegevens.

Extra zekerheid en bescherming bij het online winkelen. Dat biedt MultiSafepay guaranteed aan klanten. Blijft een levering uit na een betaling? Dan geeft MultiSafepay guaranteed online shoppers een garantie tot wel € 200,- per order.

 Heeft u nog vragen over MultiSafepay, Scrol dan naar onder tot uw FAQ ziet staan.

Betalen van je bestelling in de webshop kan op de onderstaande manieren. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verder verwerkt. Vaak heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis! Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »