Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel

Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel

Het merk Voor Hem & Voor Haar heeft een unieke massagelotion en glijmiddel op de markt gebracht die het beste van twee werelden probleemloos weet te combineren. In eerste instantie betreft het een zachte en verzorgende massagelotion die het mogelijk maakt om unieke momenten van intens genot te beleven. De massagelotion ruikt niet en heeft geen uitgesproken smaak waardoor het door iedereen in optimale omstandigheden kan worden gebruikt. Bovendien doet de lotion ook uitstekend dienst als glijmiddel. Een heerlijke, sensuele massage als uniek onderdeel van het voorspel? Geen probleem! De Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel zorgt er voor dat u geen enkel moment van genot hoeft te missen. Dit levert u zonder twijfel heel veel spannende momenten op!

Sensationele ervaring voor twee

Tijdens het gebruik van de Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel kunt u steeds genieten van een gedeelde, sensationele ervaring voor zowel hem als haar. Door gebruik te maken van dit unieke product ervaart u een sensationele zachtheid. Het product is dan ook niet alleen heerlijk in gebruik, bovendien beschikt het ook nog eens over een verzorgende werking voor de huid. Het gevolg is een huid die zichtbaar en voelbaar zachter en glanzend is.


Eveneens voor vrouwen in de overgang

Vrouwen die in de overgang zitten hebben het niet alleen vaak net iets moeilijker om opgewonden te geraken, daarnaast is er ook vaak sprake van vaginale droogheid. Naar verwachting heeft meer dan de helft van de vrouwen er last van, zowel tijdens als na de overgang. In dit geval is het hebben van seks met uw partner vaak alles behalve een pretje. Ook in dit geval kan onze Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel de perfecte oplossing betekenen. Ze is prima te gebruiken daar beneden en zorgt er voor dat beide partners op zeer eenvoudige wijze terug optimaal van elkaar, maar ook van het liefdesspel zullen kunnen genieten.


Kleine hoeveelheid volstaat

Bij menig andere massagelotion of glijmiddel dient u zeer veel van het product te gebruiken wilt u, uw partner op een echt sensuele manier kunnen verwennen. Dat is niet het geval wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel. Het volstaat reeds om een klein beetje op uw hand te doen waarna uw partner heerlijk intens kan genieten. Dit zorgt er voor dat u steeds zoveel mogelijk waar voor uw geld krijgt en u niet snel zult moeten overgaan tot het opnieuw aankopen van ons unieke product. Ook wanneer u het als glijmiddel wenst te gebruiken volstaat een kleine hoeveelheid voor een ronduit uitstekend resultaat.


Veilig in gebruik

De Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel is geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Dit product is bijzonder veilig en geheel allergievrij. Bovendien vlekt het niet, werden er geen testen op dieren uitgevoerd en is ze eveneens geur- en smaakvrij. Eveneens belangrijk om te weten is dat u ons product zonder probleem kunt gebruiken in combinatie met condooms. Op deze manier bent u er steeds zeker van dat u het maximale uit het liefdesspel weet te halen zonder dat u rekening dient te houden met vervelende neveneffecten. De ingrediënten waaruit ons product bestaat zijn dimethicone, dimethiconol en cyclomethicone.


Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Veel koppels houden er van om elkaar regelmatig lekker te verwennen. Gebruikmaken van een massagelotion en glijmiddel in één kan daar een aanzienlijke meerwaarde bij vormen. Wanneer u er voor kiest om de Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel aan te kopen kiest u voor een product dat niet alleen voordeliger is in vergelijking met de producten van andere merken, bovendien kunt u ook nog eens rekenen op een uitstekende kwaliteit. Zoals reeds aangegeven is het product bijzonder veilig in gebruik waardoor iedereen er met plezier gebruik van zal maken. Daarnaast vlekt het ook niet waardoor u niet bang hoeft te zijn voor de lakens of mogelijke kledingstukken die op bed blijven liggen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u eveneens op zoek naar een unieke combinatie van een deugddoende massagelotion en echt veilig glijmiddel? Twijfel dan geen moment langer en haal vandaag nog de Voor Hem & Voor Haar massagelotion en glijmiddel in huis!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »